Recurve Pilbågar

Recurve Pilbågar

Recurve pilbågar till mycket fördelaktiga priser. Våra recurvebågar är tillverkade i Korea och Taiwan och är av mycket hög kvalité. Klassisk form av pilbåge som kan användas för sportskytte och tävling i bågskytte.

Recurve pilbåge
RECURVEBÅGE APOLLO SET – 40 LBS

En mycket prisvärd recurve pilbåge av högsta kvalité i en vacker design. Lämplig för alla som vill ha bågskytte som hobby samt bågen fungerar även utmärkt för bågskytte på klubb och tävlingar!En mycket prisvärd recurve pilbåge av högsta kvalité i en vacker design. Lämplig för alla som vill ha bågskytte som hobby samt bågen fungerar även utmärkt för bågskytte på klubb och tävlingar!
Med denna recurve pilbåge får du en båge med utmärkta skjutegenskaper som kan användas av både ungdomar och vuxna. Bågen ligger väldigt skönt i handen och ger skytten utmärkt precision.

*Bågen levereras i ett komplett startpaket med båge, sträng, sikte, pilhylla.
Pilbågen är tredelad med handsektion med skönt grepp för handen, pilbågen monteras snabbt och enkelt. Pilsträng, sikte och pilhylla medföljer.
Bågstyrkan kan ändras enkelt med instegsnyckel mellan 30 – 40 lbs där 40 lbs är maxstyrka. Pilbågen skjuter i cirka 146 km/h på maxstyrkan.

Tekniska specifikationer:
Vikt: 1600g, Längd: 1540mm. Draglängd: 30-40″. Pilhastighet: 170 FBS. Färg: svart.
Medföljer: Båge, sträng, sikte, pilhylla.

Användare manual med tydliga monterings instruktioner medföljer.

Vikt 1600g Längd 1540mm Pilar 30″ Aluminium/kolfiber Bågstyrka 40lbs (30-40lbs) Draglängd 20-30″ Modell Recurve pilbåge (svart färg) Lämplig för Äldre ungdom/Vuxen modell Material Aluminium & Trä